Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Plinius Blog

Alchemists Night & Bacardí nyereményjáték!

2016. február 12. - pliniuscocktail

12654679_1008780422493914_4491687784037262940_n.jpg

Nyerj egy üveg Bacardí Carta Oro-t és két jegyet a Brody Studios következő koktélprezentációjára, az Alchemists Nightra! A téma: a múlt híres magyar szépségei, időpont: február 17., 19:00. Az előadást pedig mint mindig, az utánozhatatlan Dez O'Connell fogja megtartani. Hogy mit kell tenned? Válaszolj a következő, roppant egyszerű kérdésekre:

1. Milyen gyümölcs van a Plinius koktélban?

2. Hány denevér van a Bacardí Carta Oro új palackján?

Válaszaid a pliniuscocktail@gmail.com emailcímre küldd február 16, kedd 20.00-ig! Ha nyersz, emailben értesítünk, nyereményed pedig az esemény előtt a Brody Studiosban veheted át (Budapest VI., Vörösmarty utca 38.). 

 

Win a bottle of Bacardí Carta Oro and two tickets to the next Alchemists Night, the monthly cocktail presentation of Brody Studios. Theme of the show is 'Famous Hungarian Beauties of the Past', date: Wed. 17 February, 7 PM. The presentation is going to be performed by the inimitable Dez O'Connell. What to do to win? Answer the following, very easy questions:

1. What kind of fruit is used in Plinius cocktail?

2. How many bats are there on the new bottle of Bacardí Carta Oro?

Send your answers to pliniuscocktail@gmail.com until Tue. 16 February, 8 PM. The winner is being notified in email, and recieves the prize at Brody Studios just before the event (address: Vörösmarty utca 38, Budapest).

A bejegyzés trackback címe:

https://plinius.blog.hu/api/trackback/id/tr138384220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása