Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Plinius Blog

Brody Studios

2016. január 22. - pliniuscocktail

Ebben a posztban a Plinius koktél szülőhelyével ismerkedhetsz meg.

balcony_bar_2_small.jpg

A Brody Studios a Brody House Group fiatal, talán legdinamikusabban fejlődő tagja. A csoport első és meghatározó létesítménye a Bródy Sándor utcai Brody House, az utóbbi években több rangos, nemzetközi díjjal kitüntetett boutique hotel. A cégcsoport alapítói, William Clothier és Peter Grundberg 2009-ben befektetőkként tevékenykedtek Budapesten, mikor arra az elhatározásra jutottak, hogy létrehoznak egy olyan helyet, ahol a nemzetközi művészvilág kreatív és bohém tagjai találkozhatnak. Will és Peter ebben az időben a Brody House-ban lakott, és meglehetősen sikeres szalon-partikat és rendezvényeket is szerveztek elsősorban képzőművész vendégeiknek, akiknek szállást is biztosítottak. Az események annyira sikeresek voltak, hogy a Brody House néhány éven belül kinőtte magát - szükség lett egy másik helyszínre, ahol vendégül láthatták az embereket. Ezért megálmodták és megnyitották a Brody Studios-t a 6. kerületi Vörösmarty utcában, a Brody House pedig megmaradt szálláshelynek.

courtyard_2_copy_small.jpg

A BS épülete egy idén 118 éves ház, amely eredetileg nyugalmazott katonatisztek lakhelyéül szolgált. Fun fact: az épület 1898-ra lett kész, ez az az év, amikor a földgolyó egy tőlünk távoli pontján, Kubában Jennings Stockton Cox elkészíti az első Daiquirít. A háznak tehát már kezdetben is volt némi szivarfüstös-gentlemanes  aurája - építészei valószínűleg nem sejtették, hogy majd egy évszázad múlva egy members' arts club fog üzemelni a néhai katonaotthon helyén.

2015_02_17_alchemists_night.jpg

Amellett, hogy a kortárs művészetnek is rendszeres megjelenési felületet biztosít, a Brody Studios a város egyik legszínesebb és sokoldalúbb helye: teret ad privát rendezvényeknek, divatbemutatóknak, koktélprezentációknak, borkóstolóknak, jelmezes partiknak, irodalmi és stand up comedy-esteknek, esküvőknek, festőóráknak vagy jam sessionöknek. A semmi máshoz nem fogható hangulatú falak között napközben inkább a csendes, kávézós hangulat a domináns, esténként pedig jöhet az ereszdelahajam, és a hajnalba nyúló partizás. Aktuális programjainkról itt olvashatsz. Ha szeretnél egy színes, kreatív, vibráló társaság része lenni, ezen a linken találsz hasznos információkat a klubtagsággal kapcsolatban. Vagy csak látogass meg minket valamelyik este, és gurítsunk le együtt egy jó Pliniust!

A bejegyzés trackback címe:

https://plinius.blog.hu/api/trackback/id/tr518301600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása